2 æg 
2 ½ dl  råsukker 
1 ½ dl  olie 
3 ¼ dl  hvedemel 
1 tsk  bagepulver 
1 tsk  natron 
1 tsk  kanel 
½ tsk  salt 
2 ½ dl  reven gulerod 
2 ½ dl  revet presset og tætpakket squash 
1 dl  hakkede nødder 
 
Glasur: 
150 g  flødeost 
3 spsk  smør eller margarine 
1 dl  flormelis 
1 tsk  vanilje
  
Pisk æggene med sukkeret, til det er let og luftigt.
Tilsæt olien lidt efter lidt og derefter de tørre ingredienser.
Pisk det kraftigt (røremaskine) i 4 minutter. 
Rør dejen med gulerod, squash og nødder.
Hæld den i en smurt, 30 cm. firkantet bageform.
Kagen bages ved 200ºC i ca. 35 minutter, eller til den føles fast. 
  
Glasur: Rør flødeost og smør, tilsæt sukker og vanilje og bland det, til det er glat og blødt.
Glasuren smøres jævnt oven på den afkølede kage.