Logo

Squashfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squashfrikadeller


Lige nu er der masser af friske, danske squash. Giv dem hovedrollen til aftensmaden i disse dejlige frikadeller.

Arbejdstid: 30 min. Hviletid: ca 10 min. Stegetid: ca. 10 min. 10-12 stk eller 4 personer

 

#

500 g squash

1 porre

1 lille løg

lidt persille

1 dl finvalsede havregryn

3 spsk kartoffelmel eller majsstivelse

2 tsk tørret basilikum

1 æg

salt og friskkværnet peber

 

Til stegning: smør og olie

 

Tilbehør: fx blandet grøn salat evt. brød eller kartofler

*

 

VASK squashen, og riv den groft.

Rens porren, og snit den fint.

Pil løget, og hak det fint eller riv det.

Skyl persillen, og hak den.

 

TRYK væden ud af den revne squash.

Bland den med resten af ingredienserne til en ensartet fars, og lad den trække 10 min.

 

STEG de grønne frikadeller 4-5 min. på hver side på en varm pande med smør og olie.

 

SERVER dem varme med fx en blandet grøn salat, brød eller kartofler.

 

Squashfrikadeller


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her