Logo

Stegt hamburgerryg med karryris og ristet banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hamburgerryg
120 g ris
½ bakke spiremix/bønnespirer
¼ rød peberfrugt i små tern
½ porre i strimler, godt skyllet
1 dl hønsebouillon
2 tsk karry
olie
1 banan

Hamburgerryg sættes over at koge.
Bør koge ca. 30 minutter ved svag varme.
Risene koges efter anvisning og afkøles herefter i sigte.

Skær fire skiver af den ene halvdel og gem resten til tarteletter.
Peberfrugt, porre og bønnespirer svitses af sammen med karry og tilsættes herefter ris.
Varm godt igennem sammen med 1 deciliter bouillon.

Banan deles i 2 stykker og steges af i pande sammen med skiverne fra hamburgerrygen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her