450 g  kalve- eller lammelever 
2 spsk  olivenolie 
2 små løg 
2 fed hvidløg 
2 ½ dl  kokosmælk 
 Saft af en halv citron 
 
Marinade: 
2 fed hvidløg 
1 tsk  gurkemeje 
1 rød chili - eller  ½ tsk stærk chilisauce 
1 spsk  jordnøddesmør med hele nødder 
 Salt
 friskkværnet peber 
Bland marinaden af de knuste hvidløgsfed, det hakkede løg og jordnøddesmørret i en skål og læg leveren i centimetertykke skiver  i. drys  salt og peber over. Hak løgene og de to fed hvidløg og svits dem i woken eller på panden til de tager farve. Tilsæt så leverskiver ne og steg dem på begge sider. Sænk varmen og tilsæt kokosmælken. Kog op og sænk varmen igen. Lad leveren simre i yderligere 7 - 8 minutter, til den er gennemkogt og saucen er blevet tyk. Tilsæt så citronsaften og servér med løse ris eller melede kartofler.