1 stor kylling eller poulard. 
2-3 pakker bacon á 150 g  
3 ½ l. hønsebouillon (terning) 
2-3 porrer 
ca. ½ kg  gulerødder 
ca. ½ kg  blomkål 
16 spsk  suppenudler
  
Kog kyllingen og fjern skind og ben. 
Skær kyllingen ud i terninger. 
Skær bacon i små stykker. 
Vask og skyl gulerødder og skær dem i små stykker. 
Rens porrer og skær dem i tynde skiver. 
Rens blomkål og del den i små buketter.
Smelt fedtet fra bacon i en gryde. 
Hæld evt. noget af baconfedtet fra. 
Kom alle grønsager i gryden, og rør rundt mens det svitser. 
Tilsæt bouillon og nudler og lad det hele koge ca. 8 min.
  
Tips: Suppen kan fryses. Den kan derfor med fordel laves til 3-4 personer i to dage.