Logo

Tahin - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tahin - info


Tahin (Tahini) er en pasta af malede sesamfrø, der benyttes til madlavning. Tahini er en væsentlig ingrediens i hummus og andre mellemøstlige retter. Sesampasta indgår tillige i indiske, kinesiske, koreanske og japanske retter

 

Hjemmelavet tahin / sesamsmør - 1 glas

# Ingredienser:

2 dl sesamfrø

½ dl olie, rapsolie eller olivenolie  

½-1 tsk salt, smag til

 

* Sådan gør du:

Forvarm en ovn på 200 °C.

Læg sesamfrø på en bageplade med bagepapir

Bag sesamfrøene i ca 10 min, hold godt øje med dem, de skal kun blive gyldne

Tag sesamfrøene ud og lad dem afkøle

Læg sesamfrø i en foodprocessor, tilsæt olie og salt blend indtil du har en ensartet masse.

Skold et glas og hæld tahin i, opbevar på køl. Tahinen kan holde sig i 1-2 uger.


Tahin - info 

Tahin kan også købes færdiglavet.

 

Se opskrifter med Tahin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GaffelbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med spinat og svampeHer er opskriften på en meget lækker kødløs-pizza, med spinat, svampe og to slags ost....
• Muslingesuppe 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær og frugter i sabayonneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!