Logo

Fiskefrikadeller - fish and chips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De her fiskefrikadeller passer perfekt til pommes frites og er så lækre, at børnene og du selv, glemmer alt om fiskestave

De her fiskefrikadeller passer perfekt til pommes frites og er så lækre, at børnene og du selv, glemmer alt om fiskestave

 

600 g sejfilet

2 æg

3 spsk rasp

2 tsk sød sennep

150 g cremefraiche 38 %

6 spsk mælk

2 tsk stærk sennep

1 spsk dild, fintsnittet

salt og peber

sukker

6 spsk kartoffelmospulver

2 spsk olie

 

1. Hak sejfileterne a to gange i en foodprocessor.

Bland den hakkede fisk i en skål med æggehvide, rasp og 1 tsk sød sennep.

Form 16 små frikadeller og stil dem i fryseren i 10 minutter.

 

2. 150 g cremefraiche, 5 spsk mælk, 2 tsk stærk sennep, 1 tsk sød sennep og dild røres sammen og smages til med salt, peber og lidt sukker.

 

3. 2 æggeblommer røres med 1 spsk mælk.

Frikadellerne vendes heri og derefter i kartoffelmospulveret.

På en slip let-pande steges fiskefrikadellerne i olie ved middelvarme i 3-4 minutter på hver side.

Serveres med saucen og pommes frites.  

Tips: Vend først fiskefrikadellerne i æg, og paner dem derefter med kartoffelmos-pulver. Det giver en gylden, fantastisk skorpe.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her