Logo

Fiskefrikadeller med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

400 g fiskefileter

2 æg

2 spsk citronsaft

2 tsk reven citronskal

1 dl piskefløde

3/4 dl hvedemel

salt og peber

 

Fiskefiletkødet, der er benfri, kommes i mindre stykker på en foodprocessor sam­men med de øvrige ingredienser, og far­sen røres godt sammen.

Frikadellerne for­mes med olieret ske og steger på panden i lidt smør ca. 1 1/2 minut på hver side.

Fiskefars bør helst bruges samme dag.

Af denne portion fiskefars kan der også laves fiskeboller, der i stedet for at blive stegt formes med en teske og koger møre i let­saltet vand.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiseret dansk lam med citrusfrugterHvis elsker lam men ikke lige har overskuddet eller lysten til at lave lammekølle, så prøv...
• Marineret kalvelever på sprød grønsagsbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarineret kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado- og bananmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os