Logo

Fiskefrikadeller med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

400 g fiskefileter

2 æg

2 spsk citronsaft

2 tsk reven citronskal

1 dl piskefløde

¾ dl hvedemel

salt og peber

 

Fiskefiletkødet, der er benfri, kommes i mindre stykker på en foodprocessor sam­men med de øvrige ingredienser, og far­sen røres godt sammen.

Frikadellerne for­mes med olieret ske og steger på panden i lidt smør ca. 1 ½ minut på hver side.

Fiskefars bør helst bruges samme dag.

Af denne portion fiskefars kan der også laves fiskeboller, der i stedet for at blive stegt formes med en teske og koger møre i let­saltet vand.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekoteletter med olivenfyldKoteletterne får smag af hakkede oliven, hvidløg og rosmarin. Server dem med nye kartofler...
• Kogt torskerognHusk at nyde den friske torskerogn. Rigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer. Det...
• Tærte og pizza med nye kartoflerPizza med tynde skiver sprøde, nye kartofler eller en tærte med kartoffelfyld er lækker og...
• Vanille parfait med modne jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!