Logo

Tortilla Gran Canaria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Olivenolie
1 tørret spansk peber
1 stor kartoffel
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
4 fed hvidløg
3 tomater
6 æg
Persille
 
Skræl kartoflerne og skær dem ud i små terninger.
Gør det samme med løget.
Skær den rensede peberfrugt i strimler og tomaterne i små både.
Pil og snit hvidløgsfedene og hak den tør­rede, spanske peber (samme slags, som bruges fx. til syltning).
Pisk æggene sammen med lidt salt.
Varm olivenolien op på en pande, tilsæt den tørrede, spanske peber og kartoffelterningerne og steg dem, til de begynder at tage farve.
Kom løg og hvidløg og peberstrimler i, bland det hele og lad det stege videre i nogle mi­nutter.
Tænd for grillen i ovnen, såden er klar.
Kom så tomatstykkerne på pan­den, fordel det hele lidt, giv det en smule salt og hæld æggemassen over.
Når tortillaen er stivnet i bunden og i kanten, sættes den ind i ovnen og ste­ger nu færdig for ren overvarme fra grillen.
Umiddelbart før serveringen drys­ses den hakkede persille over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her