Logo

Vagtelæg med aioli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
18 vagtelæg
6 skiver lyst brød

Aioli:
1 æggeblomme
1/2 tsk salt
1 tsk hvidvinseddike
2 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
1 dl olivenolie

Aioli:
Rør æggeblomme, salt, eddike, presset hvidløg og sennep sammen i en skål. Tilsæt olien under kraftig piskning, først dråbevis siden i en tynd stråle. Pisk indtil mayonnaisen er tyk.
Prik og læg vagtelæggene i kogende vand. Lad æggene koge i 3-4 minutter. Afkøl og pil og server æggene med aioli og ristet brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sorbet Cordon bleuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os