Logo

Vanillecremesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stang vanilje
½ l. mælk
6 æggeblommer
150 g sukker
1 dl fløde
 
Flæk vaniljestangen og bring den langsomt i kog med mælken.
Pisk æggeblommer og sukker lyst i en skål.
Hæld mælken i æggene under piskning og tag vaniljestangen op.
Hold cremen tilbage i gryden og varm op ved jævn varme, til cremen
begynder at tykne og hænger fast på bagsiden af skeen.
Cremesaucen må ikke koge, så skiller den.
Tag gryden fra varmen, rør fløden i og si saucen.
Server den varm eller kold.
Der bliver ca. 6 ½ dl sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her