Logo

Zelestes riskager med kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g risengryn til grød
5 dl mælk
2 stænger vanilje
75 g sukker
3 æggehvider
250 g syltede kirsebær
10 g Maizena

Risengryn, mælk og vanilje bringes i kog under omrøring og hældes i en ovnfast skål. Sæt den i en varm ovn, 150° i 35 minutter. Afkøles.
Når grøden er afkølet, røres æggehvider og sukker i. Brun lidt smør på en pande, form den bagte risengrød, som til klatkager, og steg til de bliver gyldne.
Sigt kirsebær fra lagen, der bringes i kog og tilsættes Maizena (udrørt i lidt vand) under piskning. Kog lagen igennem og tilsæt kirsebærrene.








Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her