Logo

Lynis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
2 spsk sukker
1 bæger frugtyoghurt (1 ½ dl)
 
Del æggene i blommer og hvider.
Pisk æggehviderne stive.
Pisk æggeblommer og fold hviderne forsigtigt i.
Hæld det i små portionsskåle eller kaffekopper.
Frys isen i ca. 1 time.
Servér fx. med bananskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her