Logo

Tomat gazpacho med frølår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tomat gazpacho med frølår

6 frølår
1 æg
Hvedemel
Rasp
Olie
6 flåede cherry tomater
 
Gazpacho:
100 g meget solmodne tomater med smag
1 tsk sukker
1 spsk hvidvinsvinaigre
3 spsk olivenolie
2-3 dråber tabasco
 
Salsa:
½ rødløg
1 tomat
1 avocado
Saft og skal af ½ lime
Mynte
Kørvel
Salt, peber
 
Gazpacho: Kør alle ingredienser på en blender, passer gennem en fintmasket si og smag til.
Del frølårene og skær kødet i den ende, hvor låret er tyndest, fri fra benet og fold det ned over den tykke ende.
Rens benet, så det er helt hvidt.
Paner lårene i hvedemel, æg og rasp og steg dem i hed olie ved ca. 140°C i 3-4 minutter.
 
Salsa: Skær rødløg, tomat og avocado i små tern og vend forsigtigt sammen med lime og mynte chiffonna­de. Smag til med salt og peber.
 
Servering: Anret salsa med lidt kørvel på, hæld gazpa­cho omkring, sæt de flåede cherry tomater i suppen og til sidst de varme frølår på og server straks.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her