Logo

Grillet dyreryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg dyreryg
bacon i skiver eller røget spæk
lidt timian
 
Skær langs rygfinnen så fileten er løsnet, skal sidde fast på
brystbenene, skær forsigtigt det tykkeste af senen ovenpå fileten af.
Drys lidt timian over hele ryggen og dæk med bacon i skiver.
Fastgør bacon med kødnåle eller snør hele dyreryggen.
Fastgøres på spid og steger over god varme ca 50 min.
Stegetiden afhænger meget af tykkelsen på ryggen, her er taget
udgangspunkt i en ryg som er 6-8 cm tyk.
Når ryggen er færdig, og har hvilet 10 min, skæres fileten ud over
brystbenet og skæres i tynde skiver.
Kan steges i ovn og kuglegrill ca 35-40 min ved medium varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her