Logo

Kringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wienerbrød

Dej:
400 g hvedemel
200 g margarine
2 spsk sukker
2 æg
1 ½ dl mælk
50 g gær

Fyld:
2 spsk sukker
100 g margarine
100 g rosiner

Pynt:
æg
hakkede mandler
sukker

Gæren opløses i den lunede mælk. Den blødgjorte margarine tilsættes sammen med de andre ingredienser. Dejen æltes godt og stilles til hævning i en ½ time. Dejen formes til 2 flade, aflange stykker. Margarine, sukker og rosiner fordeles ud over stykkerne. Stykkerne foldes sammen på midten på langs. Efterhæver på bageplade i et kvarter. Pensles med æg og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages ved 200C i 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her