Logo

Ørredsous - Hollandsk sous fra Korsør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En fiskesauce fra Taarn­borg eller Bodal. Egner sig til stegt eller kogt sild.
 
125 g smør
1 spsk hvedemel
Fiskesuppe
4 æggeblommer
Saften af en citron
Engelsk sennep
 
Smørret og melet opbages.
Det tilsættes fiskesuppe, ci­tronsaft, æggeblommer samt sennep.
Suppen koges til en passende konsistens, tilsæt evt. mere hvedemel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her