Logo

Marengsreder med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggehvider
100 g sukker

Fyld:
1 lillebæger cremefraiche 18 %
100 g tyttebær
100 g sukker
1 lilleklase vindruer

Pisk æggehviderne helt stive og pisk derefter sukkeret i lidt af gangen, til marengsmassen er ret stiv.
Kom den i en sprøjtepose og sprøjt marengsreder.
Lad dem stivne i ovnen ved 130ºC i ca. 30 min.

Lad tyttebærene koge i 4-5 min. Med sukker.
Lad det svale.
Bland det i cremefraiche sammen med halve udkernede vindruer.

Fordel fyldet i marengsrederne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her