
På en gang let og middelhavsagtigt, men også solidt - and med savojkål.
Spis noget godt i aften
 #
1 and (ca. 1,2 kg) 
2 løg 
2 spsk olivenolie 
havsalt 
1 tsk peberkorn 
750 g savojkål, 
200 g gulerødder 
400 g kartofler 
*
A. Skyl anden og del den i 8 dele. 
Skær løgene i tern. 
Brun and og løg i olie. 
Hæld 1½ l vand ved, krydr med salt og peberkorn og kog det under låg i ca. 45 min. alt efter størrelse.
B. Rens grønsagerne og skær dem i små stykker. 
Tag anden op, si bouillonen og kog grønsagerne i den i 25 min. 
C. Fjern skind og ben fra anden og server grønsagerne til. 
 
Pr portion 22391/570 kJ/kcal. 34 g protein. 32 g fedt. 26 g kulhydrat. 9 g fibre