3 kg  and 
 
Marinade: 
3 dl  yoghurt 
2 spsk  friskrevet ingefær 
4 fed presset hvidløg 
1 tsk  stødt spidskommen 
1 tsk  stødt kardemomme 
1 knivspids cayennepeber 
1 tsk  salt 
 
Kokosris: 
1 dl  kokosmel 
750 g  fintsnittet hvidkål 
1 spsk  olie 
 
Tilbehør: 
360 g  ris 
1 ½ dl  yoghurt 
Agurk (hakket) 
Anden duppes tør og der skæres nogle dybe snit gennem skind og kød. Ingredienserne til marinaden blandes. Anden kommes i en plasticpose, og marinaden hældes i posen. Fordel marinaden over hele  anden. Anden skal nu marinere 8 – 24 timer i køleskabet.
Efter marineringen tages anden ud af posen og lægges med ryggen opad 
på en rist på en bradepande. Steg anden midt i ovnen ved 160°C i 45 
minutter. Vend anden og steg videre i ca. 1 time og 30 minutter, indtil 
den er gennemstegt (hvis der benyttes stegetermometer skal 
centrumtemperaturen være ca. 75°C) Lad anden trække ca. 20 
minutter inden den skæres ud
Kokosmel risten på en tør pande, indtil det begynder at skifte farve. 
Kokosmelet hældes på et fad og kålen svitses i olie på panden. 
Kokosmelet drysses over kålen.
Tilbehør:
Kog risen efter anvisningen. Skær agurken ud i små tern og vend den i 
yoghurten.