Logo

And med savojkål - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

På en gang let og middelhavsagtigt, men også solidt - and med savojkål. Spis noget godt i aften...

På en gang let og middelhavsagtigt, men også solidt - and med savojkål.

Spis noget godt i aften

 

1 and (ca. 1,2 kg)

2 løg

2 spsk olivenolie

havsalt

1 tsk peberkorn

750 g savojkål,

200 g gulerødder

400 g kartofler

*

A. Skyl anden og del den i 8 dele.

Skær løgene i tern.

Brun and og løg i olie.

Hæld 1½ l vand ved, krydr med salt og peberkorn og kog det under låg i ca. 45 min. alt efter størrelse.

B. Rens grønsagerne og skær dem i små stykker.

Tag anden op, si bouillonen og kog grønsagerne i den i 25 min.

C. Fjern skind og ben fra anden og server grønsagerne til.

 

Pr portion 22391/570 kJ/kcal. 34 g protein. 32 g fedt. 26 g kulhydrat. 9 g fibre

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspætte i agurk- og koriandersauce - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HakkebøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinke og grønt med bechamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med havregrynEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os