Logo

Stegt and i kinesiske pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt and i kinesiske pandekager

 

Vil du kombinere and og pandekager på en ny og spændende måde? Prøv denne opskrift på stegt and med hoisinsauce, som her er brugt som fyld i kinesiske pandekager.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 4 pers.

 

# Ingredienser

And i hoisinsauce:

600 g frisk stegt andekød

1 spsk olie

1 stængel citrongræs

4 forårsløg

1 rød chili

1 spsk frisk ingefær

½ dl frisk mynte

50 g ristede jordnødder

2 spsk Nam Pla (asiatisk fish sauce)

2 spsk sød chilisauce

2 spsk hoisinsauce

 

Kinesiske pandekager:

3 dl hvedemel

3 dl hvid hvede

1 tsk salt

1-2,5 dl kogende vand (efter konsistens)

 

* Tilberedning

And i hoisinsauce:

Andekødet pilles i trevler.

Pil de yderste blade af citrongræsset og skær toppen og bunden af, hvorefter citrongræsset hakkes helt fint.

Steg citrongræsset på panden i olie sammen med hakket forårsløg, chili, fintrevet ingefær, hakket mynte og jordnødder.

Tilsæt derefter nam pla, andekød, chilisauce og hoisinsauce og steg det hele godt igennem.

Fyldet kan nu bruges til pandekagerne som det er, eller du kan ryge det med en smoking gun, eller under en skål på terrassen hvis du stiller en lille skål med brændende rygesmuld derind. 

 

Kinesiske pandekager: 

Bland mel og salt og tilsæt derefter kogende vand og ælt til du har en elastisk dej.

Rul dejen ud med en kagerulle og udstik pandekager med en rund form.

Bag pandekagerne på en tør pande til de er gennembagte og har fået fine brune pletter.

Hold pandekagerne lune i et viskestykke.

 

Tips:

Kom andefyldet i pandekagerne sammen med fintsnittede grønsager fx peberfrugt, forårsløg og agurk.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her