2 spsk   usaltet smør 
500 gr. finthakket løg 
salt 
1 spsk   hvedemel 
2 ½ dl   mælk 
peber muskat
1 knsp.  safran opløst i 1 spsk   vand 
8 hårdkogte æg skåret i kvarte 
hakket persille 
Smelt smørret i en tykbundet gryde for lav varme. 
Tilsæt løgene og salt efter smag, læg låg på, og lad løgene simre 
bløde i ca 15 min. må ikke tage farve. 
Drys melet over løgene, rør godt.
Tilsæt mælken, roligt- under omrøring, rør til det er kommet i kog.  
Skru ned på den absolut laveste varme, og lad saucen koge videre i ca. 
20 min. under hyppig omrøring.  
Kværn peber og riv muskatnød over. 
Rør den opløste safran i, og vend æggene i med en meget forsigtig hånd, varm forsigtig igennem.
Hæld retten i et varmt fad, drys med persille, og server.