Logo

Pærekompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 pærer
1-2 dl piskefløde
citronsaft
salt, peber og friskrevet peberrod efter smag
 
Pærerne gøres i stand, skæres i firkanter og koges møre uden at koge ud. De køles helt af.
Fløden piskes til ikke for bastant skum, der krydres efter smag og blandes med pærekompotten.
Denne kompot liver godt op på mange rester som f. eks. kold steg,  hamburgerryg eller frikadeller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her