
4 foreller 
25 g smør 
salt og peber 
Kartoffelkroketter: 
1 gulerod (100 g) 
600 g kogte kartofler 
75-125 g frisk mozzarella 
20 g revet parmesanost 
1 æg 
3 spsk. hakket persille og evt. lidt rosmarin 
salt og peber 
hasselnøddeflager eller rasp 
Tilbehør: salat 
 
Riv guleroden, kartoflerne og osten på den grove side. 
Bland gulerod, kartofler, mozzarella og parmesan sammen i en skål. 
Rør æg, persille, salt og peber i. 
Form kartoffelmassen, og vend dem i hasselnøddeflager eller rasp. 
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200°C. 
Varm smør på en pande, steg fisken på begge sider og krydr med salt/peber. 
Server fiskene med kartoffelkroketter og salat. 
 
Tips: Kroketterne kan laves flade og steges på panden som små tykke pandekager.