Logo

Sangria 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl cognac
2 fl. spansk rødvin
2 fl. apollinaris ( 25 cl. )
2 store appelsiner
2 citroner
1 dl sukker
is

Skyl appelsiner og citroner og skær dem i tynde skiver, der skæres over en gang.
Læg frugten i en glasbowle og drys sukkeret over.
Derefter hældes rødvinen ved og cognac'en.
Stil sangria'en til afkøling.
Når den skal drikkes hælder man en bakke isterninger i kanden eller bowlen og fylder op med apollinaris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her