500 g kalve- eller svinekød 3-6% fedt 
1 æg 
1 spsk hvedemel 
1 bdt blandede friske krydderurter (persille/basilikum/dild m.m.) 
havsalt 
friskkværnet sort peber 
½ kg  nye kartofler 
150 g haricot verts 
1 bdt radiser 
1 avocado 
lidt citronsaft 
1 bdt purløg 
1 spsk olivenolie eller rapsolie 
3 spsk hvidvinseddike 
1 spsk dijonsennep 
Kødet røres med æg, hvedemel, grofthakkede krydderurter og salt og peber, hvorefter frikadellerne formes og grilles ca. 4-6 min. på hver side. 
Kartoflerne skylles og koges, hvorefter de skæres ud i halve eller kvarte. 
Haricot verts kommes i letsaltet kogende vand i 1 min. og drypper af. 
Radiserne skylles og skæres i skiver. 
Avocadoen befries for skal og sten, skæres i tern og overhældes med lidt citronsaft. Marinaden blandes af olie, eddike, sennep, salt, peber og klippet purløg. 
Kartofler, grønsager og marinade blandes og serveres sammen med grillfrikadellerne.