Logo

Chilimarineret culotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-1 ½ kg culotte
salt
peber

Marinade:
1 ½ dl rødvin
2 spsk chilisauce
1 spsk rødvinseddike
1 spsk farin
1 spsk hakket løg
½ tsk salt
peber

Læg culotten i en plastpose.
Marinaden piskes sammen og hældes ved.
Luk posen omhyggeligt. Kødet marineres i køleskab 8-12 timer.
Culotten dryppes af, krydres med peber og salt og lægges i et ovnfast fad.
Sættes i ovnen på midterste ovnrille ved 225°C.
Brunes i 15 minutter og videresteger ved 160°C i 30- 45 minutter. Stegen hviler tildækket i 20 minutter inden den skæres ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her