Logo

Gartnergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g nye skrabede kartofler
1 løg
2 gulerødder
3-4 tomater
100 g grønne bønner
1 spsk olie
1 kvist merian
2 dl vand
1 tsk salt
peber
hakket persille
 
Hvis kartoflerne er store, skæres de i kvarte eller tykke skiver.
Løget pilles og skæres i både.
Gulerødderne skæres i skiver.
Tomaterne skæres i både.
Bønnerne nippes og skæres i 2-3 stykker.
Kartoflerne svitses godt igennem i olie.
Løg og gulerødder tilsættes og svitses med.
Tomater, merian og vand tilsættes.
Retten snurrer sammen under låg ved svag varme ca. ½ time.
Bønnerne snurrer med de sidste 10 min.
Retten smages til med salt og peber, og drysses med hakket persille ved
serveringen.
Tilbehør: Groft madbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her