Logo

Porre/æblesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 porrer
1 stort løg
2 madæbler
saften fra ½ citron
karry
lidt hvedemel
1 kop bouillon
2 ½ dl A38 eller yoghurt
1 dl piskefløde
salt

Det hakkede løg, karry og den fintskårne porre steges let på en pande.
Det revne æble drysses med citronsaften og kommes på panden – rør forsigtigt rundt undervejs.
Der drysses lidt hvedemel over og bouillon, A 38 og fløde hældes i lidt efter lidt i den anførte rækkefølge.
Lad saucen simre lidt og drys med lidt frisk timian ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her