Logo

Weekendgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Weekendgryde

 

Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er naturligvis helt gratis. (4 pers.)

 

#

600 g skært svinekød

1 stort, hakket zittauerløg

50 g smør

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

1-2 tsk tørret basilikum eller 1-2 spsk friskhakket

1 ds tomater (ca. 425 g)

250 g champignon

1½ dl fløde 13 %

Pynt: persille

Tilbehør: løse ris.

*

 

Skær kødet i små terninger.

Brun kød og løg i gyldent smør i en tykbundet gryde.

Tilsæt krydderier og tomater med væde.

Lad retten småkoge 45 min.

Rens champignoner og skær dem i skiver.

Bland champignoner i kødet og kog retten videre ca. 15 min. til kødet er mørt.

Hæld fløde ved kødet.

Kog saucen godt igennem og smag retten til.

Kan evt. jævnes.

Drys hakket persille over ved serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her