
Brug delt grillning - Forberedelse: ca. ½ timer Grilltid: Ca. 15 minutter
1 person (gang selv op) 
 
160-180 g hakket oksekød pr. burger 
salt og friskkværnet peber 
1 god burgerbolle - hjemmelavet måske?  
Husk at varme bollen på begge sider på grillen før du læsser tilbehør på. 

Klar til afgang. 
 
A. Bland forsigtigt salt og peber i kødet og fForm en burger af kødet. 
B. Lav en fordybning på ca. 1 cm i midten på den ene side af burgeren. 
C. Pensl olie på grillristen og læg burgeren på med fordybningen opad. 
D. Steg burgeren på grillen over stærk varme. 
Steg den først i 2-3 minutter på den ene side.
Vend den og steg videre i 2 minutter på den anden side. 
E. Flyt burgeren til den kølige del af grillen og steg videre i 3-5 minutter til burgeren er færdig.