Logo

Hummersauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg hummeraffald / skaller (bouillonterning + vand)
2 løg
1 gulerod
½ knoldselleri
1 pastinak
1 persillerod
6 fed hvidløg
1 spsk hel hvid peber
100 g soltørrede tomater
4 laurbærblade
75 g tomatpuré
½ l rødvin
4 l kold vand
evt. lidt soyasauce
piskefløde
Maizenamel

Hummerskallerne brunes let i ovnen og hældes i en gryde.
Koldt vand tilsættes og koges op.
Alle urterne skylles, renses og skæres i grove stykker og lægges i en bradepande.
Tomatpuré og rødvin tilsættes og bages i ovnen, under et par omrøringer i ca. 20-30 minutter.
Når hummerskallerne er kogt op, afskummes de og de bagte urter tilsættes.
Koges op igen og afskummes.
Småsimrer i ca. 15 minutter.
Tages af blusset og trækker lige så lang tid.
Denne proces med simre- og trækketid foretages tre gange. Hummerskallerne sigtes fra og fonden reduceres til passende smag og monteres med fløde og jævnes med Maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Smages til med salt og peber.
Sigtes og er klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her