
 
Brødet er næsten en kage og er velegnet både til te og som
snack; børnenes madpakke. 
Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: ca. 40 min.
Fryseegnet. 1 stort brød 
 
#
1 dåse kokosmælk (400 g) 
1 dl kogende vand 
25 g gær 
150 g kokosmel 
1 tsk salt 
2 bananer 
saft fra 1 citron 
ca. 800 g hvedemel 
1 spsk olie til formen 
*
 
RØR kokosmælk sammen med kogende vand. 
 
SMULDR gæren, og rør den ud i lidt af væsken i en stor skål.
Tilsæt resten af væsken, kokosmel og salt.
 
MOS bananerne med en gaffel, og rør dem sammen med
citronsaft. 
Rør det i den store skål. 
 
RØR mel i dejen, til den er så fast, at den kan æltes. 
Ælt dejen grundigt, til den er glat og smidig. 
 
LÆG dejen i en brødform smurt med olie, og lad brødet hæve i
1 time. 
Bag brødet ved 175 °C i ca. 40 min. 
Afkøl på en bagerist. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin