Logo

Fyldte peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hele peberfrugter¨
500 g svinekød
1 Æg
1-1 ½ dl mælk
1 Løg
1 fed hvidløg
Lidt revet muskat
salt og peber
Rasp

Rør ingredienserne sammen undtagen raspen.
Skær toppen af peberfrugterne, skyl og rens dem.
Farsen fyldes i peberfrugterne, og raspen drysses henover. De fyldte peberfrugter stilles i et fad, så de står op - og grilles på inddirekte varme i ca. 1 time. De sidste 10 minutter sættes peberfrugterne henover direkte varme, så peberfrugterne bliver sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her