Logo

Kalveculotte stegt med citron, hvidløg, timian og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Til 4 personer

# Ingredienser

1 kg kalveculotte
½ dl olivenolie
1 helt hvidløg
1 stk citron
1 bundt rosmarin
1 bundt timian
Havsalt
Sort peber

* Tilberedning

Culotten afpareres for sener og fedtkanten ridses.
Culottestegen krydres med salt og peber og brunes i olie.
Stegen sættes på rist i ovnen ved 125 °C og dækkes med hvidløg, citron i tynde skiver og urter.
Stegen steges rosa - vejledende stegetid cirka halvanden time. 
Culotten skal være 60 °C i kernen.
Stegen skal hvile 15 minutter inden udskæring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
22130-07-2010 00:45:03 C. Larsen
rigtig god til max. point

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her