Logo

Øllebrød 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g rugbrød
¾ liter vand
1 fl. hvidtøl
ca. 50 g sukker
¼ liter piskefløde
 
Brødet skæres i terninger, udblødes i vandet og koges 20 min.
Det hele gnides gennem en sigte.
Øllet tilsættes og suppen koges ca. 10 min. Det smages til med sukker.
Fløden piskes og serveres til.
 
Tips: Øllebrød kan fryses

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her