Logo

Kylling i karry med kikærter og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
3 fed hvidløg
1 terning (ca. 1x1x1 cm) frisk ingefær
2 tsk gurkemeje
1 udkernet chili efter smag - 3 spsk tørret chilipulver kan bruges.
1 bdt frisk koriander (en god håndfuld)
4-4 ½ dl hønsebouillon
2 pakker kyllingefilet ca. 100 g pr. person
1 dåse (eller 120 g tørrede) velafdryppede kikærter
salt og friskkværnet peber
Kogte jasminris som tilbehør
 
Hvis der bruges tørrede kikærter, lægges de i blød i ca. 12 timer.
Kom løg, hvidløg, ingefær, krydderier og chili i en foodprocessor med ca. ⅔ af korianderbladene samt lidt salt og blend det hele til en tyk, grov puré.
Kom den krydrede karrypasta i en stor sauterpande og svits i lidt olie under omrøring i et par minutter.
Hæld bouillon ved, bring den til kogepuktet, læg kyllingestykkerne og (hvis der bruges tørrede) kikærter i og lad det hele simre sammen i ca. 12 min.
Tilsæt (hvis dåse) kikærter, varm retten igennem og smag til med yderligere krydderier, før den serveres med resterende korianderblade samt nykogte ris.
 
Dens strejf af østen gør den både godt til en kold vinteraften, hvor krydderierne giver varmen eller til en lun sommeraften på terassen!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her