Logo

Neptuns omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Neptuns omelet

1 stort løg

1 stor ds muslinger naturel

1 stor ds torskerogn

4 æg

1 dl fløde

1 dl mælk

salt og peber

1 bdt dild finklippet

½ bdt per­sille finklippet

Tilbehør: brød, Tomatsalat - se Tillæg

*

Hak løg og muslinger groft og drys det i et tyndt lag i et stort, fladt, velsmurt ildfast fad.

Skær torskerognen i skiver og læg dem i fadet.

Pisk æggene sammen med fløde, mælk, væden fra muslingerne samt salt, peber, dild og persille.

Hæld det i fadet og stil retten ca. 35 minutter i en 200°C varm ovn.

Pynt med persilledrys.

Server retten straks med brød, tomatsauce og to­matsalat til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her