Logo

Fyldte gratinerede fiskeruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hel dampet spinat
600 g rødspættefileter
1 lille dåse afdryppede muslinger
citron
salt, peber
 
Gratinsauce:
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
2 ½-3 dl letmælk
karry
 
Læg spinaten i et smurt fad.
Fordel muslingerne på fiskefileterne, rul dem sammen og læg dem ovenpå spinaten.
Drys med salt og peber og dryp lidt citron over.
Lav en opbagning af smør hvedemel og mælk, lad saucen koge igennem og smag
til med krydderier.
Bred saucen ud over fyldet i fadet.
Sæt retten i ovnen i 20 min. ved 225°C, til fisken er mør.
Drys klippet purløg over og server med nye små kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her