Logo

Pizza med rejer og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne pizza er utrolig nem at lave, men smager dejligt. Den er perfekt til den travle hverdagsaften, hvor maden skal gå hurtigt, eller måske en hyggelig frokost med en grøn salat til.

 

 

1 portion pizzadej

Fyld:
6 mellemsrore løg
2 srore tomater
250 g pillede rejer
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 spsk hakket basilikum
1 spsk hakket persille
salt + friskkværnet peber

*

Fyld:
Skær løgene i kvarte og svits dem et minut i olivenolien.
Tilføj det hakkede hvidløg og rejerne.
Rør rundt og tag kasserollen af varmen.
Smag til med salt og peber.
Blanchér tomaterne, træk skindet af, skær dem i kvarte og fjern kærnerne.
Hak tomaterne groft og bred dem på pizza-dejen.
Spred kasserollens fyld ovenpå og bag pizza'en gylden.
Drys krydderurterne over ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her