Logo

Pizza med rejer og muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du elsker pizza men er træt at typiske pizzafyld som skinke eller oksekød så er denne pizza måske lige noget for dig. Den laves nemlig med blandt andet rejer og muslinger. Lidt eksklusiv- meget lækker.

 

2 stk


Dej:
15 g gær
1 ¼ dl lunkent vand
150 g hvedemel
1 tsk salt
 
Fyld:
2–3 mellemstore løg
50 g smør
250 g champignon
1 dåse tomater (uden væde)
4 spsk tomatpure
2 tsk oregano eller italiensk pizzakrydderi
250 g rejer
1 dåse  muslinger, ca. 300 g
2 dl revet ost
 
Dejen:
Rør gæren ud med vand i en skål.
Kom hvedemel og salt i, og ælt dejen godt sammen.
Lad den hæve på et lunt sted ca. ½ time.
Tænd ovnen på 225ºC.
Ælt dejen igennem igen, evt. med mere hvedemel og rul den ud i en aflang plade.
Læg dejen i en smurt bradepande.
Dejen må gerne gå lidt op ad kanten.
Pensl dejen med olie og bag den 10 min.


Fyldet:
Løgene skæres i terninger og dampes i smør i en gryde.
Løgene skal være klare, men ikke brune.
De rensede champignon skæres i skiver og kommes i gryden sammen med tomaterne (uden væde), tomatpure og krydderier.
Lad blandingen småkoge til noget af væden er fordampet.
Tilsæt rejer og muslinger, og varm igennem til kogepunktet.
Kom fyldet på pizzabunden og drys med revet ost.
Pizzaen bages ca. 20 min.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?