Logo

Pizza med rejer og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne pizza er utrolig nem at lave, men smager dejligt. Den er perfekt til den travle hverdagsaften, hvor maden skal gå hurtigt, eller måske en hyggelig frokost med en grøn salat til.

 

 

1 portion pizzadej

Fyld:
6 mellemsrore løg
2 srore tomater
250 g pillede rejer
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 spsk hakket basilikum
1 spsk hakket persille
salt + friskkværnet peber

*

Fyld:
Skær løgene i kvarte og svits dem et minut i olivenolien.
Tilføj det hakkede hvidløg og rejerne.
Rør rundt og tag kasserollen af varmen.
Smag til med salt og peber.
Blanchér tomaterne, træk skindet af, skær dem i kvarte og fjern kærnerne.
Hak tomaterne groft og bred dem på pizza-dejen.
Spred kasserollens fyld ovenpå og bag pizza'en gylden.
Drys krydderurterne over ved serveringen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risnudler med blæksprutteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønlandsk pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Saltimbocca med sennepEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberis med jordbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os