Logo

Suppe af rygeost medl omelet og svampecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g rygeost
½ liter piskefløde
40 g smør
½ liter grøntsagsbouillon
4 stk æg
100 g østershatte
100 g champignon
1 dl piskefløde
salt og sort peber
kørvel

Svampene renses og deles i grove stykker hvorefter de steges sprøde og koges ind med 1 dl piskefløde til en dejlig svampecreme.

Imens laves omeletten hvor i svampecremen tilsættes så svampene er fuldt dækket at omeletten.

Lige inden serveringen deles omeletten i 4 lige store dele og kommes i en varm dyb tallerken.

Nu bringes piskefløden og grønsagsbouillonen i kog og blendes med rygeosten og smørret.

Selvfølgelig tilsmages suppen med salt og sort peber.

Til sidst hældes den varme suppe over omeletten og pyntes med kørvel.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her