stor succeskage
      
5 kop sukker 
250 gram margarine 
2 stk æg 
2 spsk  mælk 
2 spsk  mandel essens 
½ spsk  bagepulver 
5 kop hvede hvedemel
 
Sukker hældes i en skål, og margarine skæres ud i små terninger 
ca. (1cm x 1cm) eller smuldres og hældes i sukkeret.
Det røres sammen og æg kommes i éet af gangen, så tilsættes mælken og mandelessensen.
Bagepulver og hvedemel blandes sammen og det røres i dejen. 
Dejen bliver som en lidt massiv klump marcipan, når det hele er rørt sammen.
Dejen fyldes i en 35x40 cm bradepande i 1 cm. tykkelse. 
Kagen bages ved 150-160°C i 30 minutter og den er færdig når den er sprød i kanterne og let gylden farvet.
Den skal skæres ud i tern mens den endnu er varm, for når den er kold er den småkageagtig og lidt hård. 
Kagen pyntes med glasur, som ligges i striber med en plastpose med hul i hjørnet, svingende fra side til side.