Logo

Karameliseret frugt med ahornsirup og appelsinskal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne varme, tropiske frugtdessert får tænderne til at løbe i vand. Til 8 pers .
 
1 ananas
4 modne mangofrugter
50 g usaltet smør
skal fra 2 appelsiner
¾ dl ahornsirup
 
Fjern top, bund og skræl fra ananas med en skarp kniv.
Halver den fra top til bund og fjern stokken i midten.
Læg de to halvdele med den flade side nedad på et skærebræt, og skær frugten i 1 cm tykke skiver.
Sæt den til side.
Sæt mangofrugterne på højkant og skær ned fra oven langs stenen i midten. indtil den ene side er skåret fri.
Gentag på den anden side.
Skær frugtkødet i mindre stykker og fjern skrællen.
Smelt smørret på en stegepande og steg frugten på begge sider. indtil den tager farve.
Steg frugten lidt ad gongen.
Læg den færdigstegte frugt i en skål og tilsæt appelsinskræl og ahornsirup - server.
 
"Ananas indeholder et enzym, der hjælper fordøjelsen, fordi det nedbryder proteiner - den perfekte afslutning på et stort måltid"

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her