Gulerodskage: 
2 æg (str. M eller L) 
250 g farin 
500 g groftrevet gulerod 
325 g hvedemel 
1 tsk  bagepulve 
2 tsk  natron 
½ tsk  salt 
2 tsk  vaniljesukker 
3 tsk  st. kanel 
50 g kokosmel 
2 ½ dl æblemos 
lille bradepande ca. 25x35 cm. 
Pynt: glasur 
 
eller 
 
Flødeostecreme: 
200 g flødeost naturel 
125 g blødt smør 
125 g flormelis 
2 tsk  vaniljesukker 
 
Guleroskage: Pisk farin og æg rigtig godt. 
Rør æblemos og de revne gulerødder i. Bland de tørre dele, og rør dem i 
dejen. kom den i en smurt bradepande. Bag kagen på miderste rille i en 
190ºC varm ovn i ca. 40 min. 
Lad den køle af og vend den ud på en rist. 
Pynt den med glasur eller Flødeostecreme. 
Flødeostecreme: 
Rør flødeosten med smør, flormelis og vaniljesukker. 
Tips: Flødeostcremen er meget fed !!