Til Leberknödelsuppe bruges der en fin, meget kraftig oksekødssuppe. 
250 g flûte i skiver 
¼ liter mælk 
1 æg 
1 løg 
100 g smør 
250 g kalvelever 
salt og peber 
merian efter smag (helst 2 tsk ) 
rasp 
citronskal fra en halv citron 
-
oksesuppe 
-
purløg 
Leveren hakkes eller moses fint, løget svitses i smør. Brødet overhældes med mælk, løg og lever og krydderier tilsættes, der røres meget forsigtig. Eventuelt tilsættes rasp. Der trilles små Knödel (ca. 4 cm diameter), som koges meget meget forsigtig og sagte i saltvand. Det hele smager særlig godt, hvis Leberknödel koges i selve suppen, men, det er lidt farligt. Knödel kan falde fra hinanden, det sker for den bedste kok og den bedste husmor. 
Suppen serveres med 1 Knödel per person og uden suppeurter, men med en stor håndfuld purløg.