Logo

Pølse-kålgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store løg
25 g smør
2 spsk karry
600 g hvidkål
4 mellemstore kartofler
1 dl vand
1 ½ tsk salt
4-5 hele peberkorn
400 g gode pølser

Skær løgene i terninger og svits dem i smørret i gryden sammen med karryen.
Snit kålen fint og svits den med.
Tilsæt kartofler skåret i terninger, vand, salt og peberkorn.
Lad grønsagerne koge under låg ca. 15 minutter, til de er næsten møre.
Skær pølserne i tykke skiver og kom dem i gryden.
Kog retten yderligere i 4-5 minutter, til pølserne er gennemvarme.
Server en skive groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her