100 g havregryn 
1½ dl smeltet smør 
130 g sukker 
2 æg 
3 spsk  hvedemel  
1 ½ tsk  bagepulver 
1 ½ tsk  kanel 
¾ tsk  stødt ingefær  
Fyld og garnering: 
1 ½ dl æblemos (gerne mere) 
2 dl piskefløde 
3-4 spsk  havregryn
* Tilberedning  
Bland det smeltede smør med havregryn.
Pisk æg og sukker let og skummende og bland havregrynene i.
Bland hvedemel med bagepulver, kanel og ingefær og sigt det i dejen.
Fordel dejen på bagepapir i forme ca. 20 cm i diameter.
Sæt formene i ovnen ved 175 °C i ca. 10 min.
Afkøles på rist.
Pisk fløden stiv og læg bundene sammen med æblemos og flødeskum.
Kom til sidst et lag flødeskum over kagen og drys med ristede havregryn.